Meerjaren Onderhoud

Meerjaren Onderhoud – Uw Gebouw In Conditie, Uw Kosten In De Hand

Met de (duurzame) meerjaren onderhoudsplanning van Vastgoedbeheerteam heeft u altijd de conditie van een gebouw of installatie op uw netvlies. Daarmee houdt u ook grip op uw onderhoud.
Wij stellen middels een nulmeting een nieuw op te zetten meerjaren onderhoudsplanning op, maar kunnen ook een bestaande meerjaren onderhoudsplanning actualiseren. Onze specialisten hebben ruime ervaring om deze planning naar uw wensen op te stellen. Planningen zijn maatwerk. Wij hebben een stabiele basis welke naar uw wensen en eisen verder uit te bouwen is. Wij adviseren u over conditiemetingen volgens de NEN2767. Deze norm zorgt voor het uniform inspecteren en het in kaart brengen van de technische staat van uw gehele onderhoud.

Vastgoedbeheerteam werkt samen met het gebouwenbeheersoftware programma van Pactum. Samen met Pactum hebben wij een, vanuit de praktijk ontwikkeld, gebouwenbeheermodule ontwikkeld. Voor het digitaal borgen van meerjaren onderhoudsplanningen, demarcatieafspraken, geconstateerde gebreken, tekeningen/plattegronden en foto’s. Uw gehele vastgoed overzichtelijk in een digitaal dossier per gebouw. Toegespitst op uw situatie.

Mocht u gebruik maken van uw eigen vastgoedsoftware, dan hebben wij ruime ervaring in onder andere O-Prognose, Planon, Vastware, Ibis-Main, Stravis en HomeRun.