Drone opnames

Niets geen gedoe met lastige inspecties van gevels en daken

Flats, appartementen, fabrieken, torens, molens, het zijn maar een aantal voorbeelden waarbij het inspecteren van vooral de top een hele uitdaging is voor een inspecteur. Het beoordelen van de top van een gebouw en de liggende oppervlakten op grote hoogte is vaak een kostbare activiteit. Er zijn hulpmiddelen (denk aan kranen en hoogwerkers) nodig om veilig te kunnen werken op hoogte en dan ook nog een goed beeld te kunnen krijgen van de betreffende te inspecteren onderdelen. Dat maakt dit geheel vrij kostbaar.

Om in dit geval een goed beeld te kunnen krijgen en een juiste beoordeling te kunnen doen, maken wij gebruik van hoogte camera’s. Het inspecteren middels het gebruik maken van een hoogte camera of een drone heeft de afgelopen jaren een enorme groei meegemaakt. De mogelijkheden zijn enorm. Deze zijn in overleg met de wensen van de opdrachtgevers goed in te vullen. Met beelden kunnen wij u voorzien van haarscherpe foto- of videomateriaal van uw vastgoed. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook bij het gebruik maken van een hoogte camera op statief kunnen wij een hoogte van 17 meter bereiken waarbij scherpe beelden verzekerd zijn.

Voorafgaand aan het inspecteren met de drone wordt er onderzoek verricht naar de toegankelijkheid van een drone. Denk hierbij onder andere aan het niet mogen vliegen in no-fly zones, boven Koninklijke huizen en mensenmenigten en dat er tot een maximale hoogte mag worden gevlogen. Daar moeten wij rekening mee houden. Daarnaast is het, in het kader van de Europese privacywetgeving belangrijk dat wij privacy van mens en object borgen.

Snel en eenvoudig moeilijk te bereiken plaatsen in kaart brengen. Veilig en voordelig, niet meer hangen op grote hoogte, en geen dure specifieke materialen benodigd. Heeft u belangstelling voor de inzet van onze drone inspecties op hoogte? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie.