ONZE FUNDERING

Vastgoedbeheerteam is een onafhankelijk adviesbureau, gespecialiseerd in het in kaart brengen en het beheer en onderhoud van vastgoed. Wij zijn een adviesbureau met oog voor detail. Zoekt u een meedenkende, of een uitvoerende partij voor het bouwkundige deel van uw opdracht, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een team van zeer kundig adviseurs en inspecteurs staat voor u klaar om u te voorzien van onafhankelijk en deskundig advies. Onze medewerkers zijn ervaren bouwkundigen die, mede dankzij voortdurende bijscholing, altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de bouw. Expertise in de breedste zin van het woord kunnen wij voor u inzetten. Wij werken samen met deskundige partijen. Zo kan uw vraag altijd worden opgelost.

Wij bieden onze diensten aan aan ondernemingen, woningcorporaties en overheden.Wij zijn gevestigd in Sneek.

Wij zijn flexibel en landelijk inzetbaar. Ons team bestaat uit bouwkundig adviseurs en inspecteurs en een officemanager.

Blankhorst Vastgoedbeheer is in 2011 opgericht door Wilfried Blankhorst. Daarvoor heeft Wilfried reeds 20 jaar ervaring binnen het vastgoed opgedaan binnen gerenommeerde partijen. Door uitbreiding van kennis en kunde van medewerkers is Blankhorst Vastgoedbeheer uitgebouwd tot Vastgoedbeheerteam; onze stevige fundering.