Onze opdrachtgevers

Woningcorporatie Wierden en Borgen
Uitvoeren inspecties voor het opstellen van meerjaren onderhoudsbegrotingen conform de NEN2767. En middels ‘warme opnames’ beoordelen en adviseren wij in het uit te voeren onderhoud.
VvE Zuiderzee State
Opstellen nulmeting meerjaren onderhoudsplanning; inspecteren, inventariseren hoeveelheden en opstellen meerjaren onderhoudsplanning. Uitvoeren herinspecties voor het actualiseren van de liggende meerjaren onderhoudsplanning. Adviseren en uitvoeren bij planmatig onderhoud.
Kind & Co. Ludens
Voor de stichting stellen wij van de kinderopvanglocaties meerjaren onderhoudsplanningen op. Gezamenlijk met In2Energie brengen wij de bouwkundige en installatietechnische elementen in beeld en adviseren wij op beide gebieden.

Daarnaast adviseren wij ook met betrekking tot vraagstukken inzake instandhouding. Door het uitvoeren van een quickscan stellen wij divers scenario’s op waar renovatie, verbouwen en nieuwbouw nader wordt uitgediept.

Gemeente Leeuwarden
Uitvoeren inspecties, bepalen hoeveelheden middels inventariseren en opstellen van meerjaren onderhoudsbegrotingen conform de NEN2767 van diverse parkeergarages in Leeuwarden.
Firda Scholengemeenschap (ROC Friese Poort en Friesland College)
Uitvoeren inspecties, inventariseren hoeveelheden en het opstellen van meerjaren onderhoudsplanningen conform de NEN2767 van diverse locaties.
Woonboerderij IJsbrechtum
Opstellen en advies
CVO Zuid-West Fryslân
Uitvoeren inspecties, inventariseren hoeveelheden en het opstellen van meerjaren onderhoudsplanningen conform de NEN2767 van de diverse locaties van de scholengemeenschap.

Uitvoeren herinspecties, updaten liggende planning. Uitgevoerd onderhoud bijwerken in de planning.

Maatwerkadvies voor het opstellen EPA-U rapportages.

Woningcorporatie Mercatus
Bieden van interim ondersteuning op afdeling Vastgoed/werkvoorbereiding. Daarnaast inventariseren hoeveelheden, inventariseren nieuwbouw, opstellen meerjaren onderhoudsplanningen conform de NEN2767 van het woningbezit.
Scholengemeenschap RSG Enkhuizen
Bieden van interim ondersteuning op afdeling Vastgoed/werkvoorbereiding. Daarnaast inventariseren hoeveelheden, inventariseren nieuwbouw, opstellen meerjaren onderhoudsplanningen conform de NEN2767 van het woningbezit.
RaderAdvies
In samenwerking met RaderAdvies werken wij aan het inspecteren, inventariseren en het opstellen van meerjaren onderhoudsplanningen voor diverse woningcorporaties in oost Nederland.
OOG BV
In samenwerking met OOG werken wij aan het uitvoeren van houtrotopnames (opname en advies), bieden wij ondersteuning bij woningcorporaties voor het inzichtelijk brengen van het woningbezit, verlenen wij interim ondersteuning op een afdeling vastgoed bij een woningcorporatie in midden Nederland, stellen wij tekenwerk op incl. afwerkstaten van diverse situaties, actualiseren wij meerjaren onderhoudsplanningen van diverse opdrachtgevers, voeren wij nulmetingen uit en actualiseren wij meerjaren onderhoudsplanningen voor zorginstellingen, verzorgen wij administratieve ondersteuning bij het verwerken en overzetten van meerjaren onderhoudsplanningen.
Het Vastgoedbureau Amsterdam
Het Vastgoedbureau ondersteunen wij bij het inspecteren, inventariseren en opstellen van meerjaren onderhoudsplanningen conform de NEN2767 voor een gerenommeerde landelijk dekkende Nederlandse winkelketen.
Octa
Namens Octa voeren wij inspecties uit binnen het aardbevingsgebied.
Delair Vastgoed
In opdracht van Delair inspecteren, inventariseren hoeveelheden en stellen wij meerjaren onderhoudsplanningen op voor 5 woontorens in Amsterdam.
Pactum Gebouwenbeheer
Ontwikkeling software NEN2767 incl. beheer en onderhoud met werkomschrijvingen (Methodiek CBC) en opname scholen, uitvoering nulmetingen voor opstellen meerjaren onderhoudsplanningen
Het Punt Vroomshoop
Adviseur beheer en onderhoud. Opstellen van een meerjaren onderhoudsplanning en advies geven in beheer en onderhoud cultureel centrum. Verzorgen aanbesteding van installatiecontracten.
ThuisZorg Sneek
Opnames volgens NEN2767 conditiemeting en (her)inspecties zorginstelling.