Quickscan en instandhoudingsplan

Nieuwbouw of instandhouding? Of bouwkundig gebrek of geschil? Vraag naar onze quickscan

De Quickscan is een vlotte bouwkundige en/of installatietechnische inspectie van een gebouw of object. De inspectie geeft een globale indruk van de bouwkundige en/of installatietechnische staat van het gebouw of het te inspecteren object. Onze quickscans zijn vooral geschikt voor als u de afweging wilt maken tot renovatie of verkoop van uw pand. Of wanneer u van een groot aantal panden in één keer een beeld wilt krijgen van de staat van het vastgoed en het onderhoud.

De scan helpt u een beeld te krijgen van welke (onderhouds-)werkzaamheden er moeten plaatsvinden op het gebied van onderhoud, restauratie en instandhouding. Op basis van de uitkomsten van de scan kunnen wij praktische maatregelen adviseren voor het onderhoud, restauratie of instandhouding van het gebouw object.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze quickscan? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Naast het in kaart brengen van het beheer en onderhoud zijn wij ook gespecialiseerd in het opstellen en actualiseren van meerjaren onderhoudsplanningen (conform de NEN2767), het uitvoeren van schade- en houtrotopnames, conditiemetingen en inspecties, NEN 2580 meetrapporten, bouwkundige vooropnames, drone opnames en tekenwerk.